I. LIVRAREA

Livrarea se realizează pe raza localitatii Ploiesti si afara localitatii Ploiesti, in limita a 5 km, in urmatoarele zone:

  • Parc industrial West Aricestii Rahtivani;
  • Parc industrial Dibo Brazi;
  • Paulesti;
  • Tantareni;
  • Bucov;
  • Tatarani;
  • Strejnic.

Livrarile se fac zilnic, intre orele 10:00 si 21:00.

Timpul estimativ de livrare a comenzii este de 50 de minute.

In cazul in care doresti sa ridici personal comanda ta, te asteptam in fast food-ul nostru din Piata Victoriei, Ploiesti, nr 5.

Livrare este gratuita pentru comenzile de minim 40 lei in Ploiesti, in timp ce pentru localitatile din afara Ploiestiului mai sus mentionate se percepe un cost de livrare de 20 lei.

Comanda minima pentru livrarea in Ploiesti este de 40 lei, in timp ce comanda minima pentru localitatile din afara Ploiestiului mai sus mentionate este de 150 lei.

II. PLATA: RAMBURS SAU ONLINE CU CARDUL

Plata online cu cardul bancar se efectueaza in conditii de maxima siguranta prin intermediul Plati Online si, in mod exclusiv, pe serverele acestui operator de plati. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise de catre Visa, Classic si Electron, si de catre Mastercard, inclusiv Maestro daca au cod CVV2 sau CVC2. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru aceasta metoda de plata, iar platile pot fi identificate pe extrasul tau de cont cu ajutorul prefixului doner-house. Indiferent de valuta pe care o ai in contul bancar, platile se vor face in RON, la cursul de schimb al bancii tale. Siguranta datelor tale bancare este garantata de faptul ca Plati Online nu stocheaza aceste date, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare.

Platile online efectuate cu cardul bancar nu sunt acceptate pentru a fi direct anulate.